søndag 22. februar 2009

Stortingsvalget 2006

Stortingsvalget i 2006 ble en stor framgang for Frogn Arbeiderparti. Partiet gikk fram i hele landet, men framgangen i Frogn var spesielt gledelig. Den var på hele 8,1 prosent.

2265 velgere gav sin stemme til Arbeiderpartiet, opplyste partiet i en pressemelding. Det var en økning på ca. 1000 stemmer fra siste valg. Arbeiderpartiet var dermed på ny det største partiet i Frogn – regnet i antall stemmer.

Mandatfordelingen i kommunen blir dessverre ikke påvirket av det gode valget, etter som det var et stortingsvalg, men oppslutning gir likevel forpliktelser og forventninger. Frogn Arbeiderparti vil følge opp den kursendringen som regjeringen har forespeilet, sier pressemeldingen. Partiet håper at den oppslutningen det har fått i stortingsvalget også vil gi framgang ved det kommende kommunevalget.

Økt oppslutning vil sette partiet i stand til å skape et bedre lokalsamfunn og et sterkere velferdssamfunn med like rettigheter for alle, et samfunn der fellesskapsverdiene blir tatt vare på, erklærte partiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar