tirsdag 17. februar 2009

Camping

Frogn har ingen campingplass. Folk som vil overnatte her, må ligge på hotell. Eller de må sette fra seg campingvogna eller bobilen på Bankløkka eller en annen av kommunens parkeringsplasser og overnatte der – noe som ikke er lovlig og som medfører visse miljøproblemer.

Arbeiderpartiet har gjennom mange år ivret for opprettelse av campingplass i kommunen og programfestet ønsket ved valg etter valg, uten at det har vært mulig å samle flertall for saken.

Valgavisa som partiet utgav i 1991, raljerer med Høyre som ikke vil ha campingplass fordi det er redd campingturistene vil ta oppta badeplassene så lokale folk ikke slipper til. ”Vi er nødt til å by turister overnattingsmuligheter hvis vi skal kunne ønske folk velkommen til kommunen. Skiphelle egner seg til det,” mener partiet som gir uttrykk for at campingplass forutsetter ny vei til området.

Høyre vil riktignok også ”legge forholdene til rette for reiselivsutvikling”, men ”hvilke virksomheter skal det bli som ikke får bruke vei, badevann, sol og naturherligheter i vår kommune?” spør partiet sarkastisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar