tirsdag 24. februar 2009

Turid Wagner Johansen

Turid Wagner Johansen er en av de personene som gjennom en årrekke har påtatt seg verv for Frogn Arbeiderparti og trofast har stilt opp der hvor det har vært bruk for henne.

I lokalpartiet har hun vært styremedlem, sekretær, kasserer – samt formann i tre år fra 1986 til og med 1988.

Turid Wagner Johansen kom første gang med i Frogn kommunestyre i 1980 og ble deretter gjenvalgt flere ganger. Hun har vært medlem av formannskapet og av hovedutvalget for tekniske saker, bygningsrådet, likningsnemnda og andre kommunale styrer og utvalg.

Få kjenner Frogn kommune så godt som Turid Wagner Johansen gjør. Hun er født på Brevik i Frogn i 1930 som datter av Randi og Johan Granum. Man kan trygt si at hun er ”arvelig belastet”. Som arv har hun ikke bare fått med seg interessen for politikk fra en meget aktiv mor som ila seg store fortjenester for Frogn, men også plikttroskap og lojalitet til Arbeiderpartiet som hun gjennom flere tiår har nedlagt et stort og uegennyttig arbeid for.

Turid Wagner Johansen har vært ansatt i NSB som avdelingsleder. Hun har vært organisert i Norsk Jernbaneforbund hvor hun har vært et aktivt medlem, og hvor hun har hatt flere tillitsverv i årenes løp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar