onsdag 18. februar 2009

Elleflaten eller Skrubben?

At kommunen ikke hadde nok barnehageplasser innså de fleste, men de borgerlige utsatte og utsatte. Og hvor skulle en ny barnehage ligge?

På Løkkedal eller ved Skrubben ved Elleveien, mente partiet. På Elleflaten, dvs. Sagtomta nærmere Skiphelle, svarte de borgerlige uten å la seg affisere av at området hadde liten bebyggelse og få barn, og at folk fra andre steder i kommunen ville være avhengig av bil for å komme dit, for buss gikk det ikke i Elleveien. Barnehage i enden av veien, ville skape mye trafikk, og forringe miljøet for boligene langs veien, og skape problemer for familier uten mulighet til å frakte ungene i bil.

Så kom de borgerlige i utbyggingskomiteen på at saken burde utsettes og ny barnehage bygges i straksområdet i det nye utbyggingsfeltet på Skorkeberg.

Etter hvert ble det barnehage både på Skorkeberg og på Elleflaten, og ennå var ikke behovet dekket. Utsettelsene og vankelmodigheten hadde bare tjent til å forverre forholdene og skape vanskeligheter for familier med behov for barnehageplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar