onsdag 18. februar 2009

Rikt oppvekstmiljø

Vi må huske på at samfunnsutviklingen – bombardementet fra fjernsynet, prestasjonspresset og konkurranseånden – skaper påkjenninger som stadig flere unge får problemer med, skriver partiet i valgavisa i 1995.

”Skolen er en del av samfunnet, og lærerne er kanskje blitt de viktigste nøkkelpersoner vi har med tanke på vår framtid. Skole-, kultur- og sosialetat har drevet et utstrakt samarbeid i perioden som er gått. Det må fortsette og utvides, for ungdomsarbeidet blir bare mer og mer viktig, ikke minst i Frogn, på grunn av vår nærhet til Oslo.

Hvis målet om et rikt oppvekstmiljø skal bli mer enn munnsvær og avlat for dårlig samvittighet, må alle – foreldre og myndigheter – være med. Skolen skal bedre sin informasjon, og vi skal bevisst bygge ut samarbeidstiltak med foreldre og alle samfunnsbevisste i lokalmiljøet.

Vi er så heldige å ha engasjerte og dyktige medarbeidere i kommunen på en rekke områder; i ungdomshuset, i ungdomsklubbene, i sosialarbeidet og i alle fellestiltakene mellom kultur-, skole- og sosialetat, noe f. eks. musikkskolen har hatt glede av i samarbeidet med skolen.

Vi har hatt gode resultater å vise til, og ikke minst, vi har en plattform for å bli bedre,” skriver partiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar