tirsdag 24. februar 2009

Gunvor Borge

Gunvor Borge er et av de trofaste partimedlemmene som gjennom flere tiår har vært med og dratt lasset for det lokale Arbeiderpartiet.

Gunvor Borge kom til Frogn på slutten av 1960-tallet. Av naboer på Heer ble hun trukket med i partiarbeidet, og har gjennom nærmere 40 år stått til tjeneste for partiet og påtatt seg store og små oppdrag. Hun har hatt en rekke kommunale verv hvor hun har nedlagt en betydelig innsats for partiet og lokalsamfunnet. Hun har sittet i kommunestyret i flere perioder, vært varamedlem til formannskapet, og i 15 år var hun med i Frogn skolestyre. I 12 år var hun formann i likningsnemnda, og hun har sittet i overlikningsnemnda, bygningsrådet, fasaderådet, forliksrådet og det interkommunale kontrollutvalget.

Gunvor Borge har også hatt tillitsverv i partiorganisasjonen – både lokalt og på fylkesplan. Hun var i mange år med i Drøbak-Frogn Arbeiderkvinnelag, hvor hun blant annet var sekretær, og hun har i flere omganger medlem av styret i Frogn Arbeiderparti. Hun har også vært medlem av representantskapet i Akershus Arbeiderparti.

Gunvor Borge er et ja-menneske. Når partiet trenger en handsrekning, stiller hun opp. Går man over Drøbak Torg en travel lørdag når torget er fullt av boder og stands, treffer man Gunvor Borge som står på stand for Frogn Arbeiderparti – hvis hun da ikke er å finne ved partiets stand på Heer eller på Drøbak City. Når partiet spør om hjelp, har hun hatt vondt for å si nei.

Gunvor Borge har vært lærervikar og har jobbet i det private næringsliv. Da krisesenteret i Follo ble etablert, var hun frivillig medarbeider der i flere år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar